vindmølle på mark banner

Grene Wind Industry Supplies A/S overtager ejerskab af MPASIA A/S

mpasia global tarps logo

Grene Wind Industry Supplies A/S føjer endnu en virksomhed til porteføljen – Denne gang inden for presenninger til den globale vindmølle industri.

Grene WIS’ har endnu en gang været på indkøb, og har overtaget ejerskabet af Group MPASIA A/S med brandet Global Tarps. Opkøbet tager afsæt i Grene WIS’ vækststrategi, og med tilknytningen vil Grene WIS fremover stå endnu stærkere i marken.

Virksomheden MPASIA A/S specialiserer sig indenfor presenninger til den globale vindmølle industri, herunder til tårne og andre øvrige anvendelsesformål til beskyttelse af både on- og offshore vindmøller.

MPASIA har et stort produkt kendskab, høj kvalitet og får produceret alle produkter på en topmoderne fabrik i Kina med 350 ansatte. MPASIA er blevet en ledende leverandør til vindmølleindustrien på globalt plan. En position som forventes yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive en af de førende leverandører til den voksende vind installations- og service industri, og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder. Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem et større udvalg af produkter og service, mere effektive processer og et styrket globalt fodaftryk. Grene WIS har afdelinger i Danmark, Kina, Indien, Panama og en afdeling i USA er under planlægning.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet virksomhedsgruppe, ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på langsigtet værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie bag sig.

MPASIA A/S fortsætter som selvstændigt selskab under Grene WIS og hovedkontoret forbliver i Kolding, Danmark.

Henning Weisz indtræder i Grene WIS`s Bestyrelse, for at bidrage til den globale vækststrategi i Grene WIS.

Peder Hansen

Sales manager USA