Grene WIS Group

En del af Grene Wind Industry Supplies Group

Grene WIS Group – Grene Wind Industry Supplies A/S er på en mission for at blive førende leverandør til den voksende vindinstallations- og serviceindustri.

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS overtaget ejerskab af NOS A/S og Group MPASIA A/S, og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu en større glæde for vores nuværende og kommende kunder.

NOS A/S

NOS A/S er en stærk spiller indenfor on- og offshore løfteudstyr samt specialudstyrs forretning. NOS A/S har et stort produkt kendskab, høj kvalitet og stærke leverandør relationer, som har ført til stor ekspansion af forretningen og er blevet en ledende spiller inden for både vind, konstruktion industri og marine.

NOS A/S fortsætter som selvstændigt selskab under Grene WIS, og hovedkontor forbliver i Horsens, Danmark.

Ejerskab overtaget – Januar 2022

MPASIA A/S

Group MPASIA A/S er en 100% danskejet virksomhed med fokus som leverandør af højkvalitets presenninger, primært til den globale vindmølleindustri, herunder til tårne og andre øvrige anvendelsesformål til beskyttelse af både on- og offshore vindmøller.

MPASIA A/S har et stort produkt kendskab, høj kvalitet og får produceret alle produkter på en topmoderne fabrik i Kina med 350 ansatte.

MPASIA A/S fortsætter som selvstændigt selskab under Grene WIS, og hovedkontor forbliver i Kolding, Danmark.

Ejerskab overtaget – December 2022

Seneste Nyheder

Peder Hansen

Sales manager USA