Om Grene WIS

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Grene Wind Industry Suppliers A/S er blevet etableret i 2006 og I dag en af de største udbydere af værktøj, specialværktøj/udstyr, el-styringer og komponenter, hydraulisk værktøj, løftegrej og reservedele, til vindmølleindustrien, offshore og energisektoren samt deres samarbejdspartnere.

Vi eksporterer i mere end 50 lande og har således stor erfaring i alt den dokumentation der skal til for at sikre en effektiv håndtering fra A til B.

Vi har en afdeling i Kina, der blev etableret i 2010. Vi kigger på flere lande hvor det giver strategisk mening at etabler os i fremtiden.

Vores veletableret serviceværksted udføre reparationer på en lang række komponenter, såsom el-motorer, gear, pumper, taljer, kraner samt hydraulisk udstyr. Vi tilbyder kalibrering og certificering af hydrauliske nøgler og udstyr på vores serviceværksted.

Vi opbygger container løsninger til vindmølle / offshore industrien. 20 og 40 fod værktøjscontainere, Kontor container, løftegrejscontainere og containere med specialudstyr.

Vi har adgang til et fuld program i reservedele til Vestas og Siemens / Gamesa møller og flere er på vej.

Grene WIS er ISO9001:2015 certificerede og vi søger hele tiden at optimer vores processer og kvalitet. Vi tror på kundetilpassede løsninger er den mest effektiv supply chain for vores kunder.

Vi tror på den langsigtede investering i og udvikling af vores medarbejdere. Deres viden og erfaring sikrer, at vi er de bedste for vores kunder.