Om Grene WIS

Læs vores nye interaktive brochure

Wind Today Green Tomorrow

Læs vores nye interaktive brochure

Grene WIS - Din partner i totalløsninger

Grene Wind Industry Supplies A/S blev etableret i Danmark i 2006 og har hovedkontor i Randers. Vi har et stærkt fokus på at levere kvalitetsprodukter og enestående service til vores kunder over hele verden. Uanset om der er brug for specialværktøj til vedligeholdelse af vindmøller, styringer til offshore installationer eller hydraulisk værktøj til energisektoren, kan Grene WIS hjælpe dig med at finde den rette løsning. 

Vi har en omfattende produktportfølje med adgang til mere end 20.000 standardkomponenter og 4500 specialprodukter til vindmøller. Med vores lagerfaciliteter i Danmark, Panama, Indien, Kina, USA og Taïwan, er vi tæt på vores kunder og i stand til at levere hurtigt og effektivt.

Global eksport

Vores globale lagerfaciliteter sikrer hurtig levering af produkter. Vi eksporterer til mere end 50 lande og har opbygget et solidt ry for at levere kvalitetsprodukter og enestående service til vores kunder verden over. Vi er eksperter i alle dokumentationskrav og har stor erfaring med at sikre en effektiv håndtering fra start til slut.

Venligst Accepter marketingcookies for at se denne video.

Video: Bagom Grene Wind Industry Supplies A/S

Containerløsninger

Vi opbygger desuden containerløsninger til vindmølleindustrien, både onshore og offshore. 20 og 40 fod værktøjscontainere, Kontorcontainer, løftegrejscontainere og containere med specialudstyr. Vi har adgang til et fuldt program i reservedele til Vestas og Siemens / Gamesa møller og flere. Grene WIS har et stærkt fokus på innovation og bæredygtighed og arbejder løbende på at udvikle nye services og tekniske løsninger, der kan hjælpe med at reducere omkostninger og øge effektiviteten i vindmølleindustrien.

Værksted

Vores veletablerede serviceværksted udfører reparationer på en lang række komponenter, såsom el-motorer, gear, pumper, taljer, kraner samt hydraulisk udstyr. Vi tilbyder kalibrering og udsteder certifikater af hydrauliske nøgler og udstyr på vores serviceværksted.

grene wis headquaters

Fra projekt til global virksomhed

Grene WIS plantede i 2006 rødderne i Balle, og startede som udgangspunkt ud som et projekt i samarbejde med vindmølleproducenten Vestas. Grene WIS er siden hen vokset eksponentielt til en effektiv forretning og spiller i marken.

I dag har vi afdelinger i flere verdenshjørner udover Danmark, heriblandt i Kina, der blev etableret i 2010, Indien i 2021 og Panama i 2022. Vi har desuden planer om at stifte fodfæste i Taiwan og USA i den kommende tid, og vi kigger på flere lande, hvor det giver strategisk mening at etablere os.

Som en del vækststrategien har Grene WIS Group i 2022 anskaffet to stærke medspillere med stærke kompetencer og erfaring indenfor vindmølleindustrien, henholdsvis NOS A/S og MPASIA A/S.

Læs mere om vores samarbejdspartnere og afdelinger her:

Vores værdier

Mission

  • At tilbyde sikre miljøvenlige produkter.
  • At fokusere på så få forsendelser så muligt.
  • At bestilte værktøjer ved møllestop kommer frem rettidigt.
  • At sikre opdateret viden så kunder får hurtigt svar.
  • At sikre genbrug af emballage.
  • At bortskaffe affald efter gældende miljølovgivning.
  • At løbende optimere vores energiforbrug.

Vision

  • Vi ønsker at hjælpe verden med at blive grønnere

Læs mere om hvad vi gør for at fremme bæredygtigheden, den grønne omstilling og reducere vores miljømæssige fodaftryk.

Fakta om Grene WIS

Læs også

Læs vores interaktive brochure

Wind Today Green Tomorrow

Peder Hansen

Sales manager USA