Service og reparation

Reparation, service, elstyring og eftersyn

Vores værksted udfører service, reparation og eftersyn på forskellige komponenter, elmotorer, gear, pumper, løftegrej, kraner, samt hydraulisk udstyr.

Grene WIS er din professionelle partner, når det kommer til omhyggelig reparation af komponenter. Vi tager ansvaret for den defekte del og erstatter den med det samme, så vores kunder ikke oplever nedetid. I mellemtiden bliver den defekte del repareret og gendannet til sin oprindelige kraft og kvalitet. Vi leverer den tilbage til dig som var den ny.

Vores faciliteter er udstyret til omfattende test og certificering, der sikrer, at hver repareret komponent opfylder høje kvalitetstandarder. Med vores fokus på detaljerne og dybdegående tekniske know-how leverer vi resultater, der overstiger forventninger. Vi tilbyder også eftersyn samt kalibrering og certificering af hydrauliske nøgler og udstyr. Med mange års erfaring foretager Grene WIS service og reparation på forskellige mærker indenfor momentnøgler, hydrauliske pumper og værktøj.

Vi tager stolthed i vores håndværk og forpligtelse til at levere enestående service til hver eneste kunde.

Læs mere om vores service og løsninger her.

Vi tilbyder service til

Vores knowhow – din omkostningsbesparelse

Vi har den rette knowhow til at få komplicerede, defekte komponenter til at fungere effektivt igen, hvilket kan spare dig for mange penge. Faktisk fungerer en renoveret komponent lige så godt som en ny.

Og når vi f.eks. genbruger renoverede motorer, kan der spares op til 60 % af prisen på en ny motor – også efter at have taget højde for fragtomkostningerne.

Enerpac og Rehobot Service Partner

Grene WIS er autoriseret Enerpac og Rehobot servicepartnere i Danmark.

Vi udfører alle former for reparationer og service på Enerpac produkter og har et stort lager af Enerpac reservedele, som sikrer hurtig responstid.

Eksperter i vindmøller og kraftværker

Vores repair loop indebærer reparation af mindre komponenter i vindmøllerne, såsom elmotorer, pumper, elektriske kraner og centrale smøresystemer. Vi udfører også fejlfinding på mindre automatiseringsopgaver, såsom el-styringer, frekvensomformere og transformere.

Til kraftværker og biogasanlæg servicerer og reparerer vi blandt andet dykpumper, omrørere og elmotorer.

Sammen om produktudvikling

Bidrag til produktudviklingen til reparation og service i energisektoren ved, at samarbejde med os om udvikling og optimering. Her kan vi også udvikle specifikke komponenter, der matcher individuelle produkter og maskiner.

Vi har gennem en lang årrække samarbejdet med nogle af de største vindmølleproducenter og energiselskaber over hele verden, hvor vi i fællesskab har udviklet kundespecifikke løsninger.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores eksperter står klar til at hjælpe
Læs vores interaktive brochure

Wind Today Green Tomorrow

Peder Hansen

Sales manager USA