vindmølle på mark banner

Grene Wind Industry Supplies A/S overtager ejerskab af NOS A/S

nos logo

Grene Wind Industry Supplies A/S har erhvervet en stærk spiller inden for on- og offshore løfteudstyrs leverandør.

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS med støtte fra Core Capital overtaget ejerskabet af NOS A/S, en stærk spiller indenfor on- og offshore løfteudstyr samt specialudstyrs forretningen. NOS A/S har en stor produkt kendskab, høj kvalitet og stærke leverandørrelationer som har ført til stor ekspansion af forretningen og er blevet ledende spiller indenfor både vind, konstruktion, industri og marine. En position som vil blive yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive førende leverandør til den voksende vind installation og service forretning og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder.

Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem en større udvalg, mere effektive processer, og en global fodaftryk.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet forretning ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på lang tids værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie.

Det er vigtigt at fremhæve at NOS A/S forbliver på adressen i Horsens.

Peder Hansen

Sales manager USA