Nyheder

Med virkning fra den 01-12-2022 har Grene Wind Industry Supplies A/S (Grene WIS) erhvervet en stærk spiller inden for presenninger til den globale vindmølle industri.

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS overtaget ejerskabet af Group MPASIA A/S med brandet Global Tarps, en stærk spiller indenfor presenninger til den globale vindmølle industri, herunder til tårne og andre øvrige anvendelsesformål til beskyttelse af både on- og offshore vindmøller.

MPASIA har et stort produkt kendskab, høj kvalitet og får produceret alle produkter på en topmoderne fabrik i Kina med 350 ansatte. MPASIA er blevet en ledende leverandør til vindmølleindustrien på globalt plan. En position som forventes yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive en af de førende leverandører til den voksende vind installations- og service industri, og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder. Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem et større udvalg af produkter og service, mere effektive processer og et styrket globalt fodaftryk. Grene WIS har afdelinger i Danmark, Kina, Indien, Panama og en afdeling i USA er under planlægning.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet virksomhedsgruppe, ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på langsigtet værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie bag sig.

MPASIA fortsætter som selvstændigt selskab under Grene WIS og hovedkontoret forbliver i Kolding, Danmark.

Henning Weisz indtræder i Grene WIS`s Bestyrelse, for at bidrage til den globale vækststrategi i Grene WIS.

Med virkning fra den 01-01-2022 har Grene Wind Industry Supplies A/S (Grene WIS) erhvervet en stærk spiller inden for on- og offshore løfteudstyrs leverandør

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS med støtte fra Core Capital overtaget ejerskabet af NOS A/S, en stærk spiller indenfor on- og offshore løfteudstyr samt specialudstyrs forretningen. NOS A/S har en stor produkt kendskab, høj kvalitet og stærke leverandørrelationer som har ført til stor ekspansion af forretningen og er blevet ledende spiller indenfor både vind, konstruktion, industri og marine. En position som vil blive yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive førende leverandør til den voksende vind installation og service forretning og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder.

Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem en større udvalg, mere effektive processer, og en global fodaftryk.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet forretning ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på lang tids værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie.

Det er vigtigt at fremhæve at NOS A/S forbliver på adressen i Horsens.

Dansk rustbeskyttelse skal med vinden ud i verden

Læs artiklen fra Jern-Maskinindustrien d. 25. februar 2022