Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, eller for at få ændret i oplysningerne. Dette kan ske ved henvendelse til:

Grene WIS

Thorsagervej 13A, Mesballe
8550 Ryomgård

Tlf. 86 44 20 55

E-mail: wis.dk@grene.com

Hvis du ønsker at klage over Grene WIS' behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet.

Cookiepolitik

Vores hjemmeside anvender cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, mobil eller tilsvarende for at kunne genkende den og huske indstillinger. Den kan ikke huske personlige oplysninger eller indeholde virus.

Du kan vælge at slette eller blokere for cookies her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål med cookies på vores hjemmeside:

  • Huske dine indstillinger til næste gang, du besøger hjemmesiden.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning af annoncering.
Her kan du læse, hvilke cookies vi bruger, samt hvor længe vi opbevarer dine anonymiserede data.

 

Sociale medier

Vores hjemmeside indeholder sociale mediefunktioner som fx Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger dertil.