Supply Chain

Baseret på dine specifikationer leverer vi en samlet løsning. Hurtigt og effektivt.

Du får adgang til alt det, der er nødvendigt for at udføre den aktuelle installation eller serviceopgave – eksempelvis:

Dit aktuelle behov bliver analyseret, før vi leverer din skræddersyede løsning. Vi har stor erfaring med fremstilling af kundespecifikt udstyr.  

Leverer kundespecifikke løsninger

Den enkelte opgave, som du står med, kan kræve en specialdesignet løsning. Med vores brede lagersortiment, kan du forvente den mest optimale løsning – hver gang. 

Vi har mulighed for at sammensætte og levere kundespecifikke løsninger, således at din del af opgaveløsningen bliver så hurtig, let og effektiv som muligt. 

 

Løsninger verden rundt

Logistisk har vi en perfekt placering lige ved siden af Aarhus Lufthavn, og kun 30 minutter til Danmarks største containerhavn.

Når du står med en kritisk fejl på et vandkraftværk i Nord-Norge eller i en vindmøllepark i Kina, koster det dyrt hvert minut produktionen ikke er i drift. Det ved vi, og derfor er vi specialiseret i at løse hasteopgaver i denne størrelse.

Installation, reparation og service på offshore, vindmølleparker, kraftværk og bio-anlæg, kræver meget værktøj og det rette udstyr – ofte ved svært tilgængelige steder og sites. 

Vi samarbejder med førende distributører i hele verden. Det gør os i stand til at levere direkte til din lokation.

For dig betyder vores supply chain løsning:

  • Leveringssikkerhed og præcision
  • Færre leverandører
  • Kortere nedetid
  • Reducerede omkostninger 

Når du vælger Grene WIS som totalleverandør, får du én samlet løsning transporteret og behandlet fra A-B, inklusiv dokumentation.

Lager

Vi lagerfører et bredt sortiment af produkter og komponenter til vind– og energisektoren.

Med en placering ved siden af Aarhus Lufthavn, 30 minutter til Aarhus industrihavn og med effektive distributører over hele verden, er vi dit nærmeste fjernlager. Vores lager ligger i Mesballe på Djursland, hvor 4.500 varer ligger klar til brug for dig i vindmøllebranchen.

Reparation

Du får altid den reparerede komponent leveret direkte til det ønskede sted eller site. Komponenten er altid gennemtestet efter reparation. 

Du er med i en bæredygtig proces, når du får repareret komponenter hos os. Vi gør dig fri for den defekte del, og leverer en ny med det samme. I mellemtiden reparerer vi på den defekte del, og gør den så god som ny.

Knowhow sparer dig penge

Vi har den rette knowhow til at få komplicerede, defekte komponenter til at virke optimalt igen – og det kan spare dig mange penge.

Faktisk drifter en repareret komponent lige så godt som en ny. Og, når vi eksempelvis genanvender reparererede motorer, kan du spare op til 60% i forhold til nyprisen – selv med fragtomkostninger. 

 

Kontakt os for yderligere information.

Kontakt