Teknologioverførsel

Når du står overfor en omfattende flytning eller kopiering af din produktion og/eller proces, er det en fordel at have eksperter på området med på opgaven. Det sparer dig både tid og ærgerlige fodfejl. 

Vi har stor erfaring inden for technology transfer-området. Vi gør flytning /kopiering af produktion og processer fra en lokation til en anden, simpel. Det bliver nemmere for dig at have overblikket samt genbestille produkter til de forskellige steps i din produktion.

Vores technology transfer-koncept bygger på et solidt fundament af:

  • Specialistviden
  • Sortiment
  • Logistik
  • Facilitering af genbestillingsløsninger

Det hele tilpasset din virksomheds behov.

Sådan er processen:

  1. Analyse: Hvordan er virksomhedens produktion bygget op i processer?
  2. Beskrivelse af tools og tilbehør til hver enkelt operation
  3. Tilbud i henhold til operationerne
  4. Pakning og levering af produkter/tools på operationsniveau
  5. Udpakning og opstilling - vi bistår gerne
  6. Registrering af produkter pr. operationsstep med mulighed for nem bestilling/genbestilling af enkeltdele eller hele proces-sortimenter

Du har også mulighed for at oprette et webshopkatalog, der er udviklet specifikt til din virksomhed. Her er de varer, som er relevante for dine operationer. Kataloget har en logisk struktur, som passer til dine behov og ønsker.

Vi har bredden og specialisterne til at være din kompetente samarbejdspartner. Du får en samlet løsning, både i forbindelse med technology transfer og den fremadrettede drift, som sikrer en driftssikker og omkostningseffektiv produktion.